Jeg er 49, nationaløkonom og bor på Østerbro sammen med min datter, Ayda, på 10. Jeg arbejder som management konsulent i telesektoren, hvor jeg har mere end 20 års erfaring.

Jeg stiftede partiet De Grønne i 2019 sammen med en gruppe erhvervsfolk, fordi jeg syntes der manglede et ægte grønt og ægte liberalt parti. Der var for meget fokus på udlændingepolitik og alt for lidt fokus på grøn omstilling. De Grønne er nu en del af Grøn Alliance. D. 19 september besluttede Grøn Alliance at tilslutte sig Alternativet. Det støtter jeg, men det bliver uden mig.

Jeg tror på, at det først og fremmest er markedskræfterne, der skal drive den grønne omstilling, men det kræver at det kan betale sig sig at købe, producere og investere grønt. Derfor skal vi have en høj ensartet CO2-afgift, som pålægges i alle sektorer inkl. landbruget. Det skal kunne betales sig at være grøn. Og det skal kunne betale sig at arbejde.

Alle skal frit kunne leve deres liv, som de ønsker, så længe de kan forsørge sig selv og ikke skader andre, herunder fremtidige generationer. Vi skal have klimahandling. Og det skal være nu.